• zaterdag
  • 2 november 2019
  • | 10.30 uur - 16.30 uur
  • parkstad limburg stadion
  • |gratis entree

Om de bezoekers en exposanten van Parkstad Gezondheidsbeurs op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen met betrekking tot de beurs, zijn hieronder alle nieuwsberichten terug te vinden.

21 juni 2019

Cicero in 2019 wederom presenting partner van Parkstad Gezondheidsbeurs

Cicero Zorggroep presenteert zich ook dit jaar weer op de Parkstad Gezondheidsbeurs.
Bij onze stand kunt u terecht voor alle informatie over werken en opleidingsmogelijkheden bij Cicero Zorggroep.

5 juni 2019

Ambulante Thuiszorg als presenting partner tijdens Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Tijdens Parkstad Gezondheidsbeurs participeert Ambulante Thuiszorg wederom als presenting partner. Onder het motto ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’ bieden zij zorg met passie en is werken en leren bij Ambulante Thuiszorg fijn.

14 mei 2019

Meander hoofdpartner Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Ook voor deze editie verbindt MeanderGroep Zuid-Limburg zich weer als hoofdpartner aan de Parkstad Gezondheidsbeurs. MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in de regio Parkstad en realiseert zorg met net dat beetje extra aandacht.
MeanderGroep is er voor iedereen, jong en oud, arm en rijk, ziek en gezond. Van de aangeboden diensten op het gebied van preventie, welzijn, wonen, zorg en gemak kunnen inwoners van Parkstad hun hele leven gebruikmaken. Tijdens de beurs krijgt u als bezoeker een goede indruk van het uitgebreide aanbod. Tevens kunt u zelf ervaren hoe het is om met innovatieve hulpmiddelen te werken.

31 januari 2019

Parkstad Gezondheidsbeurs 2019 op 2 november

De nieuwe editie van Parkstad Gezondheidsbeurs in 2019 vindt traditiegetrouw plaats op de eerste zaterdag van november. Zaterdag 2 november is het Parkstad Limburg Stadion opnieuw het toneel voor alweer de 7e editie van Parkstad Gezondheidsbeurs.

5 november 2018

Parkstad Zorgbeurs 2018 wederom een succes

Afgelopen zaterdag op 3 november heeft de zesde editie van Parkstad Zorgbeurs plaats gevonden. In navolging op de 5e en tevens jubileumeditie in 2017 is de editie van 2018 wederom een enorm succesvol geweest. Met een vergelijkbaar aantal bezoekers en tevreden exposanten wordt er teruggekeken op een geslaagde beursdag.

29 oktober 2018

Parkstad Zorgbeurs 2018 staat voor de deur!

De week van Parkstad Zorgbeurs 2018 is aangebroken. Aanstaande zaterdag, 3 november, kunt u zich in het Parkstad Limburg Stadion laten informeren over een breed aanbod in diensten en producten over het begrip ‘gezondheid’ in de breedste zin van het woord.

14 september 2018

Sevagram is in 2018 opnieuw als presenting partner aan Parkstad Zorgbeurs verbonden

Ook Sevagram heeft zich voor de editie van 2018 opnieuw als Presenting Partner aan Parkstad Zorgbeurs verbonden. Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte ouderenzorg biedt in de regio’s Parkstad en Heuvelland.

24 juli 2018

In 2018 is Ambulante Thuiszorg presenting partner van Parkstad Zorgbeurs

Tijdens de editie van Parkstad Zorgbeurs 2018 participeert Ambulante Thuiszorg als presenting partner. Onder het motto ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’ bieden zij zorg met passie en is werken en leren bij Ambulante Thuiszorg fijn.

13 juli 2018

Adelante – Haal het beste uit jezelf!

Adelante is een organisatie die al bijna 50 jaar ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1250 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen.
Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kinderzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zicht niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

27 juni 2018

Coaching Connect nieuwe partner Parkstad Zorgbeurs 2018

Coaching Connect is een van de nieuwe partners van Parkstad Zorgbeurs. Zij maken gebruik van Virtual Reality Exposure Therapie (VRET), een technologie waarbij met een speciale bril (Oculus Rift) op je hoofd je jezelf in een andere situatie ziet.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners