• zaterdag
  • 2 november 2019
  • | 10.00 uur - 16.30 uur
  • parkstad limburg stadion
  • |gratis entree

Om de bezoekers en exposanten van Parkstad Gezondheidsbeurs op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen met betrekking tot de beurs, zijn hieronder alle nieuwsberichten terug te vinden.

2 oktober 2019

Nog één maand tot Parkstad Gezondheidsbeurs

Vandaag is het precies nog één maand tot Parkstad Gezondheidsbeurs plaats vindt op zaterdag 2 november in het Parkstad Limburg Stadion. Naast een breed aanbod op het gebied van zorg, wordt er aandacht besteed aan alles dat betrekking heeft op gezondheid in de breedste zin van het woord.

1 oktober 2019

Sevagram wederom Presenting Partner van Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Sevagram biedt goede zorg in de regio’s Heerlen en Heuvelland. Samen met 1900 medewerkers en 1100 vrijwilligers bied ze elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgerichte zorg. Oftewel ‘Zorg met Bezieling’.

16 september 2019

Gezond bewegen bij weinig tijd

Roy is bewegingstherapeut bij MiCare Revalidatie in Heerlen. Momenteel is hij met zijn collega’s druk bezig aan de voorbereiding van de beursdeelname in november. Vandaag deelt Roy zijn ervaring van vorig jaar en geeft hij een tipje van de sluier wat bezoekers dit jaar kunnen verwachten bij de stand van MiCare.

27 augustus 2019

Palliatieve Zorg is meer dan alleen pijnbestrijding

Het netwerk palliatieve zorg heeft tot taak het algemeen publiek te informeren over de mogelijkheden van palliatieve zorg in de regio. Mede daarom staan we jaarlijks op de Parkstad Gezondheidsbeurs.
Veel mensen denken dat palliatieve zorg alleen gaat om pijnbestrijding in de laatste fase, maar palliatieve zorg is zoveel meer. Palliatieve zorg maakt een beter afscheid van het leven mogelijk, voor de patiënt én zijn naasten.
Toch is het niet eenvoudig om hierover in gesprek te gaan met bezoekers van de beurs; praten over een naderende dood is best eng en confronterend. Het netwerk introduceerde daarom in 2018 de ‘Before-I-die-wall’; een muur waar bezoekers de zin ‘Before I die, I want to…’ mogen afmaken met het opschrijven van hun laatste wens. Voor ons het moment om een gesprekje te beginnen…

6 augustus 2019

Mantelzorg, je staat er niet alleen voor!

Tijdens Parkstad Gezondheidsbeurs kom je in contact met specialisten van uiteenlopende vakgebieden met betrekking tot zorg en gezondheid in de breedste zin van het woord. Angele van Kasteren van MeanderGroep Zuid-Limburg, specialist op het gebied van Mantelzorg, vertelt over haar ervaringen tijdens voorgaande edities van de beurs. Ook vragen over mantelzorg? Kom op zaterdag 2 november naar Parkstad Gezondheidsbeurs en laat je gratis informeren.

24 juli 2019

Q Care Medical Services nieuwe partner Parkstad Gezondheidsbeurs

Q CARE biedt een totaalpakket aan gespecialiseerde wond- en decubituszorg. We indiceren, stellen een behandelplan op, verzorgen en leveren hulpmiddelen op maat. Met onze expertise bieden we toegevoegde waarde en dragen we maximaal bij aan het welzijn van mensen.

2 juli 2019

MiCare partner van Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Ook dit jaar verbindt MiCare zich als partner aan de Parkstad Gezondheidsbeurs 2019. MiCare is het behandelcentrum voor revalidatie en GGZ-behandelingen in Heerlen. Als één van de weinige behandelcentra in Nederland hanteert MiCare geen wachtlijsten. Mensen met chronische beperkingen of psychische klachten kunnen direct terecht zonder langdurig op een wachtlijst te hoeven staan.

21 juni 2019

Cicero in 2019 wederom presenting partner van Parkstad Gezondheidsbeurs

Cicero Zorggroep presenteert zich ook dit jaar weer op de Parkstad Gezondheidsbeurs.
Bij onze stand kunt u terecht voor alle informatie over werken en opleidingsmogelijkheden bij Cicero Zorggroep.

5 juni 2019

Ambulante Thuiszorg als presenting partner tijdens Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Tijdens Parkstad Gezondheidsbeurs participeert Ambulante Thuiszorg wederom als presenting partner. Onder het motto ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’ bieden zij zorg met passie en is werken en leren bij Ambulante Thuiszorg fijn.

14 mei 2019

Meander hoofdpartner Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Ook voor deze editie verbindt MeanderGroep Zuid-Limburg zich weer als hoofdpartner aan de Parkstad Gezondheidsbeurs. MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in de regio Parkstad en realiseert zorg met net dat beetje extra aandacht.
MeanderGroep is er voor iedereen, jong en oud, arm en rijk, ziek en gezond. Van de aangeboden diensten op het gebied van preventie, welzijn, wonen, zorg en gemak kunnen inwoners van Parkstad hun hele leven gebruikmaken. Tijdens de beurs krijgt u als bezoeker een goede indruk van het uitgebreide aanbod. Tevens kunt u zelf ervaren hoe het is om met innovatieve hulpmiddelen te werken.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners