• zaterdag 2 november 2024
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
25 juni 2024

Na het grote succes van de 9de editie, kijken we nu vol enthousiasme uit naar de 10de jubileumeditie van de Parkstad Gezondheidsbeurs! Op zaterdag 2 november 2024 vindt dit bijzondere evenement plaats in het Parkstad Limburg Stadion, en wij nodigen alle bedrijven en organisaties uit om zich in te schrijven en deel te nemen aan […]

Na het grote succes van de 9de editie, kijken we nu vol enthousiasme uit naar de 10de jubileumeditie van de Parkstad Gezondheidsbeurs! Op zaterdag 2 november 2024 vindt dit bijzondere evenement plaats in het Parkstad Limburg Stadion, en wij nodigen alle bedrijven en organisaties uit om zich in te schrijven en deel te nemen aan deze speciale mijlpaal.

Trots op onze Hoofdpartner: Meander

Wij zijn bijzonder trots te kunnen aankondigen dat Meander ook tijdens deze jubileumeditie weer onze hoofdpartner zal zijn. Dankzij de waardevolle samenwerking met Meander kunnen we wederom een veelzijdige en interactieve beurs bieden die bezoekers informeert en inspireert over welzijn, zorg en een gezonde levensstijl.

Waarom Deelnemen?

De Parkstad Gezondheidsbeurs biedt bedrijven en organisaties een unieke kans om hun diensten en producten aan een breed publiek te presenteren. Dit jaar verwachten we wederom duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in uiteenlopende gezondheidsthema’s zoals jeugd- en ouderenzorg, voedings- en bewegingsadviezen, allergieën en (on)geneeslijke ziekten.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners