• zaterdag 4 november 2023
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
14 mei 2019

Ook voor deze editie verbindt MeanderGroep Zuid-Limburg zich weer als hoofdpartner aan de Parkstad Gezondheidsbeurs. MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in de regio Parkstad en realiseert zorg met net dat beetje extra aandacht.
MeanderGroep is er voor iedereen, jong en oud, arm en rijk, ziek en gezond. Van de aangeboden diensten op het gebied van preventie, welzijn, wonen, zorg en gemak kunnen inwoners van Parkstad hun hele leven gebruikmaken. Tijdens de beurs krijgt u als bezoeker een goede indruk van het uitgebreide aanbod. Tevens kunt u zelf ervaren hoe het is om met innovatieve hulpmiddelen te werken.

Het thema voor dit jaar is: Voel je goed, voel je thuis!

Natuurlijk doet Meander er alles aan om u goed te laten voelen. We bieden zorg waar dat nodig is, maar u heeft daarbij de regie! Die eigen kracht vinden we bij Meander erg belangrijk. Daar hoort natuurlijk ook een fijne en vertrouwde woonplek bij. Dat kan zelfstandig thuis zijn, of in een van onze huizen of aanleunwoningen. Ontdek de vele mogelijkheden op dit gebied!
MeanderGroep is naast de meest complete zorgaanbieder voor het tweede jaar uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever 2018/2019 (voorheen 2017/2018).. Meer dan 5.000 werknemers verlenen dagelijks de zorg die nodig is. Jaarlijks helpen zij zo’n 20.000 inwoners van Parkstad en de Westelijke Mijnstreek. Daarnaast zijn er ook bijna 1.300 vrijwilligers met veel plezier actief binnen MeanderGroep. Meander is weliswaar een grote zorgaanbieder, maar heeft zijn dienstverlening kleinschalig georganiseerd, onder andere via buurtgerichte teams voor thuiszorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners