•  
  • zaterdag 5 november 2022
  • | 10.00 uur – 16.00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |

Om de bezoekers en exposanten van Parkstad Gezondheidsbeurs op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen met betrekking tot de beurs, zijn hieronder alle nieuwsberichten terug te vinden.

22 juli 2022

LIME (Limburg Meet) partner van Gezondheidsbeurs 2022

LIME (Limburg Meet) sluit als partner aan bij de komende editie van Parkstad Gezondheidsbeurs. LIME is the place to be als het gaat om meten, data en impact en speelt daardoor een fundamentele rol in het realiseren én implementeren van zorginnovaties in Limburg. Het dienstenaanbod van LIME is breed, van leveren van advies tot het […]

13 juli 2022

Dagelijks Leven als partner verbonden aan Parkstad Gezondheidsbeurs 2022

Dagelijks Leven biedt zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting. Betaalbaar voor iedereen.

21 juni 2022

Nobama Care partner Parkstad Gezondheidsbeurs 2022

Voor komende editie van Parkstad Gezondheidsbeurs op zaterdag 5 november heeft Nobama Care zich als nieuwe partner aan Parkstad Gezondheidsbeurs verbonden. Nobama Care biedt kleinschalige woonvormen in Zuid-Limburg aan met 24-uurszorg voor ouderen met geheugenstoornissen.

13 juni 2022

Komende editie op zaterdag 5 november 2022

Nadat Parkstad Gezondheidsbeurs de afgelopen jaren wegens bekende redenen helaas niet is doorgegaan, is de organisatie voor 2022 van start gegaan. Op zaterdag 5 november is het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade wederom de locatie waar meer dan 100 organisaties en instellingen uit de zorg- en gezondheidsbranche de vele bezoekers van informatie kunnen voorzien. Voor […]

22 september 2021

Parkstad Gezondheidsbeurs wederom verplaatst naar 5 november 2022

Na lang wikken en wegen en het afwegen van de op dat moment geldende maatregelen heeft organisator van Parkstad Gezondheidsbeurs Remcom Events uit Heerlen de moeilijke keuze moeten maken Parkstad Gezondheidsbeurs wederom een jaar te verschuiven. Door de huidige maatregelen denkt de organisatie de beurs niet te kunnen organiseren op de gastvrije en laagdrempelige manier zoals zowel standhouders als bezoekers van de organisatie gewend zijn.

5 augustus 2020

Parkstad Gezondheidsbeurs 2020 verplaatst naar 6 november 2021

Op zaterdag 7 november zou dit jaar alweer de 8e editie van de jaarlijks druk bezochte Parkstad Gezondheidsbeurs plaatsvinden in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. De beurs is voor vele organisaties en instellingen van binnen en buiten regio Parkstad dé ideale gelegenheid om bezoekers op een interactieve manier te informeren over een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan zorg & gezondheid. De beurs wordt verplaatst naar zaterdag 6 november 2021.

26 mei 2020

Parkstad Gezondheidsbeurs Blog: ‘Een vitaal dagje uit’

In onderstaande blog komen de ervaringen van Milou, een vrouw van 32 jaar oud die samenwoont met haar vriend en een zoontje van 3 jaar oud, aan bod. In deze blog laat ze zien hoe haar bezoek aan Parkstad Gezondheidsbeurs eruit zag en hoe ze de beurs heeft ervaren.

29 april 2020

Acquisitie Parkstad Gezondheidsbeurs 2020 gestart

Ook u kunt met uw organisatie deelnemen aan Parkstad Gezondheidsbeurs 2020. Een unieke kans om tegen betaalbare tarieven bij een brede doelgroep onder de aandacht te komen.

2 maart 2020

Parkstad Gezondheidsbeurs 2020 op zaterdag 7 november

De datum voor Parkstad Gezondheidsbeurs 2020 is bekend. De beurs vindt plaats op zaterdag 7 november 2020. Parkstad Gezondheidsbeurs staat geheel in het teken van zorg, een gezonde levensstijl en gezondheid in de breedste zin van het woord.

4 november 2019

Parkstad Gezondheidsbeurs 2019 een groot succes

Afgelopen zaterdag op 2 november heeft in het Parkstad Limburg Stadion een vernieuwde editie van Parkstad Gezondheidsbeurs plaats gevonden. Meer dan 100 exposanten van binnen en buiten regio Parkstad hebben bezoekers geïnformeerd over een breed aanbod in diensten en producten met betrekking op de gezondheidsbranche.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners