•  
  • zaterdag 5 november 2022
  • |
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |

Om de bezoekers en exposanten van Parkstad Gezondheidsbeurs op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen met betrekking tot de beurs, zijn hieronder alle nieuwsberichten terug te vinden.

22 september 2021

Parkstad Gezondheidsbeurs wederom verplaatst naar 5 november 2022

Na lang wikken en wegen en het afwegen van de op dat moment geldende maatregelen heeft organisator van Parkstad Gezondheidsbeurs Remcom Events uit Heerlen de moeilijke keuze moeten maken Parkstad Gezondheidsbeurs wederom een jaar te verschuiven. Door de huidige maatregelen denkt de organisatie de beurs niet te kunnen organiseren op de gastvrije en laagdrempelige manier zoals zowel standhouders als bezoekers van de organisatie gewend zijn.

5 augustus 2020

Parkstad Gezondheidsbeurs 2020 verplaatst naar 6 november 2021

Op zaterdag 7 november zou dit jaar alweer de 8e editie van de jaarlijks druk bezochte Parkstad Gezondheidsbeurs plaatsvinden in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. De beurs is voor vele organisaties en instellingen van binnen en buiten regio Parkstad dé ideale gelegenheid om bezoekers op een interactieve manier te informeren over een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan zorg & gezondheid. De beurs wordt verplaatst naar zaterdag 6 november 2021.

26 mei 2020

Parkstad Gezondheidsbeurs Blog: ‘Een vitaal dagje uit’

In onderstaande blog komen de ervaringen van Milou, een vrouw van 32 jaar oud die samenwoont met haar vriend en een zoontje van 3 jaar oud, aan bod. In deze blog laat ze zien hoe haar bezoek aan Parkstad Gezondheidsbeurs eruit zag en hoe ze de beurs heeft ervaren.

29 april 2020

Acquisitie Parkstad Gezondheidsbeurs 2020 gestart

Ook u kunt met uw organisatie deelnemen aan Parkstad Gezondheidsbeurs 2020. Een unieke kans om tegen betaalbare tarieven bij een brede doelgroep onder de aandacht te komen.

2 maart 2020

Parkstad Gezondheidsbeurs 2020 op zaterdag 7 november

De datum voor Parkstad Gezondheidsbeurs 2020 is bekend. De beurs vindt plaats op zaterdag 7 november 2020. Parkstad Gezondheidsbeurs staat geheel in het teken van zorg, een gezonde levensstijl en gezondheid in de breedste zin van het woord.

4 november 2019

Parkstad Gezondheidsbeurs 2019 een groot succes

Afgelopen zaterdag op 2 november heeft in het Parkstad Limburg Stadion een vernieuwde editie van Parkstad Gezondheidsbeurs plaats gevonden. Meer dan 100 exposanten van binnen en buiten regio Parkstad hebben bezoekers geïnformeerd over een breed aanbod in diensten en producten met betrekking op de gezondheidsbranche.

23 oktober 2019

Programma Parkstad Gezondheidsbeurs 2019 bekend

Ook tijdens Parkstad Gezondheidsbeurs 2019 wordt een uitgebreid en interactief programma geboden aan bezoekers. In samenwerking met deelnemende exposanten worden er diverse programmaonderdelen in de vorm van presentaties, lezingen, workshops, demonstraties, testen en metingen aangeboden. Benieuwd naar wat u kunt verwachten? Lees dan snel verder!

2 oktober 2019

Nog één maand tot Parkstad Gezondheidsbeurs

Vandaag is het precies nog één maand tot Parkstad Gezondheidsbeurs plaats vindt op zaterdag 2 november in het Parkstad Limburg Stadion. Naast een breed aanbod op het gebied van zorg, wordt er aandacht besteed aan alles dat betrekking heeft op gezondheid in de breedste zin van het woord.

1 oktober 2019

Sevagram wederom Presenting Partner van Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Sevagram biedt goede zorg in de regio’s Heerlen en Heuvelland. Samen met 1900 medewerkers en 1100 vrijwilligers bied ze elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgerichte zorg. Oftewel ‘Zorg met Bezieling’.

16 september 2019

Gezond bewegen bij weinig tijd

Roy is bewegingstherapeut bij MiCare Revalidatie in Heerlen. Momenteel is hij met zijn collega’s druk bezig aan de voorbereiding van de beursdeelname in november. Vandaag deelt Roy zijn ervaring van vorig jaar en geeft hij een tipje van de sluier wat bezoekers dit jaar kunnen verwachten bij de stand van MiCare.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners