• zaterdag 2 november 2024
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
29 oktober 2023

Parkstad Gezondheidsbeurs 2023  Een vitale dag voor iedereen die actief bezig is met welzijn, zorg of een gezonde levensstijl! Op zaterdag 4 november 2023 vindt de 9ste editie van de Parkstad Gezondheidsbeurs plaats in het Parkstad Limburg Stadion. De Parkstad Gezondheidsbeurs is dé Gezondheidsbeurs voor alle leeftijden! De toegang is zoals elk jaar gratis. Tijdens dit event […]

Parkstad Gezondheidsbeurs 2023 

Een vitale dag voor iedereen die actief bezig is met welzijn, zorg of een gezonde levensstijl!

Op zaterdag 4 november 2023 vindt de 9ste editie van de Parkstad Gezondheidsbeurs plaats in het Parkstad Limburg Stadion. De Parkstad Gezondheidsbeurs is dé Gezondheidsbeurs voor alle leeftijden! De toegang is zoals elk jaar gratis. Tijdens dit event maken bezoekers op een boeiende en interactieve manier kennis met verschillende diensten en producten van meer dan honderd verschillende organisaties. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00.

Tijdens de beurs komen gezondheidsthema’s als jeugd- en ouderenzorg, voedings- en bewegingsadviezen, allergieën en (on)geneeslijke ziekten aan bod. Dit en meer beleef je op Parkstad Gezondheidsbeurs 2023. Ongeveer 100 bedrijven en organisaties presenteren aan het publiek een breed scala aan diensten en producten in de breedste zin van gezondheid en zorg.

Thema`s Gezondheidsbeurs
Parkstad Gezondheidsbeurs is voor alle leeftijden. Focus op verschillende onderwerpen, waaronder Zorg & Welzijn, Wellness & Beauty Eten & Drinken, Wonen & Leven en Sport & Leisure. Daarnaast blijven thema’s als belangenbehartiging, studie en werk op het gebied van de zorg voorbijkomen.

Workshops, testen en meten
Een bezoek aan de Parkstad Gezondheidsbeurs staat garant voor een veelzijdige, gezonde en interactieve dag! Zo worden er tijdens de beurs presentaties en demonstraties gegeven en wordt er uitgebreide informatie gegeven over diverse onderwerpen. Tot slot kunnen bezoekers actief deelnemen aan diverse workshops, testen en metingen.

Belangenbehartiging
Hulp, advies of begeleiding bieden verschillende organisaties die aanwezig zijn tijdens de Parkstad Gezondheidsbeurs. Patiëntenverenigingen en belangen- en vrijwilligersorganisaties geven voorlichting en ondersteuning aan mensen met ernstige, chronische of levensbedreigende ziekten of aandoeningen. Omgaan met ziekte en vergroten van mogelijkheden, competentie en onafhankelijkheid. Over hoe om te gaan met een ziekte of aandoening, een betere kwaliteit van leven, zelfredzaamheid van mensen en participatie in de samenleving

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners