• zaterdag 4 november 2023
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
26 oktober 2023

Afgelopen dagen is in Limburg de Parkstad Gezondheidsbeurs huis aan huis krant bezorgd bij +/- 95.000 huishoudens. In deze speciale krant vind je het complete programma en een overzicht van alle deelnemers. Het belooft een dag te worden boordevol interessante en inspirerende activiteiten die allemaal draaien om gezondheid en welzijn. Tijdens de Parkstad Gezondheidsbeurs kun […]

Afgelopen dagen is in Limburg de Parkstad Gezondheidsbeurs huis aan huis krant bezorgd bij +/- 95.000 huishoudens. In deze speciale krant vind je het complete programma en een overzicht van alle deelnemers. Het belooft een dag te worden boordevol interessante en inspirerende activiteiten die allemaal draaien om gezondheid en welzijn.

Tijdens de Parkstad Gezondheidsbeurs kun je de nieuwste trends ontdekken op het gebied van gezondheid, deelnemers ontmoeten die staan te popelen om hun kennis met jou te delen, en informatie vergaren over hoe je een gezonde levensstijl kunt nastreven.

Wij nodigen je van harte uit om zaterdag bij ons langs te komen en te genieten van een dag vol gezondheid en welzijn. De beurs belooft een schat aan informatie en inspiratie te bieden, en wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Dus, noteer de datum, zaterdag 4 november, in je agenda en zorg dat je erbij bent op de Parkstad Gezondheidsbeurs.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners