• zaterdag 4 november 2023
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
5 november 2018

Afgelopen zaterdag op 3 november heeft de zesde editie van Parkstad Zorgbeurs plaats gevonden. In navolging op de 5e en tevens jubileumeditie in 2017 is de editie van 2018 wederom een enorm succesvol geweest. Met een vergelijkbaar aantal bezoekers en tevreden exposanten wordt er teruggekeken op een geslaagde beursdag.

Op zaterdag 3 november hebben weer enkele duizenden bezoekers de weg naar het Parkstad Limburg Stadion gevonden om Parkstad Zorgbeurs te bezoeken. Een kleine 100 exposanten hebben op een aantrekkelijke en interactieve manier bezoekers kunnen informeren over een breed aanbod in diensten en producten.

Op de beursvloer hebben diverse veranderingen plaats gevonden ten opzichte van de editie in 2017. Zo heeft bijvoorbeeld hoofdpartner MeanderGroep voor de eerste keer de gehele zaal aan de oostzijde op de 2e verdieping geëxploiteerd. Door een levensloop te creëren heeft Meander op een overzichtelijke en professionele wijze bezoekers kunnen informeren over alle bedrijfsactiviteiten binnen de onderneming.

De beursvloer was tussen 10:30 uur en 16:30 uur voor bezoekers gratis toegankelijk. Naast informatie over een breed scala aan diensten en producten kon men ook actief deelnemen aan diverse testen, metingen, lezingen en workshops. Bij vrijwel alle standhouders konden bezoekers leuke give-aways of handige gadgets bemachtigen. Op basis van een loterij op de stand van MiCare Revalidatie kon men zelfs tot tweemaal toe een waardecheque ter waarde van €100,- winnen. Daarnaast kon men proeven van diverse maaltijden en afslankproducten, kon men gehoortesten ondergaan, een lichaamsonderzoek laten uitvoeren en nog veel meer.

Samengevat wordt er teruggekeken op een geslaagde Parkstad Zorgbeurs 2018. De editie van 2019 vindt naar alle waarschijnlijkheid wederom plaats op de eerste zaterdag van november.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners