• zaterdag 4 november 2023
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
21 juni 2019

Cicero Zorggroep presenteert zich ook dit jaar weer op de Parkstad Gezondheidsbeurs.
Bij onze stand kunt u terecht voor alle informatie over werken en opleidingsmogelijkheden bij Cicero Zorggroep.

Maar u kunt ook, onder andere door te proeven en te ervaren, kennismaken met het brede zorg- en dienstenaanbod van Cicero. Dit varieert van ondersteunende diensten voor thuiswonenden en zorg aan huis tot complexe vormen van verpleging, behandeling en revalidatie die geboden worden in en vanuit 14 locaties. Of u nu slechts een kleine ondersteuningsvraag heeft of een wat ‘zwaardere’ zorgvraag, ons zorgaanbod is zo breed, dat we aan vrijwel alle zorgvragen van cliënten tegemoet kunnen komen. Uitgangspunt is altijd dat de zorg nadrukkelijk is afgestemd op de behoefte van u als cliënt en zo dicht mogelijk bij huis verleend wordt.

Cliënt Centraal

Cicero Zorggroep hanteert “Cliënt Centraal” als uitgangspunt. Dit betekent dat Cicero zo veel mogelijk tegemoet komt aan de wensen van haar cliënten, binnen de beschikbare mogelijkheden. Het betekent ook dat er goede wederzijdse afspraken worden gemaakt over de wensen van de cliënt op het gebied van bijvoorbeeld het zo lang mogelijk voeren van de regie over het eigen leven en de mogelijke gevolgen daarvan voor de cliënt en zijn familie.

Dus heeft u vragen over werken/opleidingen bij Cicero of over de mogelijkheden van zorg en hulp aan huis, (tijdelijk) verblijf in één van onze zorgcentra, revalidatie of behandeling en begeleiding? Noteer dan zaterdag 2 november in uw agenda en bezoek Cicero tijdens de Parkstad Gezondheidsbeurs. Hebt u nu al vragen? Kijk dan alvast op www.cicerozorggroep.nl! Of neem contact op met Cicero Zorgservice, T 0900 500 9 500.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners