• zaterdag 4 november 2023
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
25 april 2018

Cicero Zorggroep heeft zich voor de editie van 2018 opnieuw als Presenting Partner aan Parkstad Zorgbeurs verbonden. Op het gebied van zorgverlening voor ouderen is Cicero Zorggroep een toonaangevende en vernieuwende partij in de regio Zuid-Limburg.

Zorg van Cicero Zorggroep
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende zorgverlener voor ouderen in Zuid-Limburg. Het zorg- en dienstenaanbod van Cicero is breed en heel divers. Het varieert van ondersteunende diensten voor thuiswonenden en zorg aan huis tot complexe vormen van verpleging, behandeling en revalidatie, die geboden worden in en vanuit 14 locaties. Of u nu slechts een kleine ondersteuningsvraag heeft of een wat ‘zwaardere’ zorgvraag, ons zorgaanbod is zo breed, dat we aan vrijwel alle zorgvragen van cliënten tegemoet kunnen komen. Uitgangspunt is altijd dat de zorg nadrukkelijk is afgestemd op de behoefte van u als cliënt en zo dicht bij huis als mogelijk verleend wordt.

Cliënt Centraal
Cicero Zorggroep hanteert “Cliënt Centraal” als uitgangspunt. Dit betekent dat Cicero zo veel mogelijk tegemoet komt aan de wensen van haar cliënten, binnen de beschikbare mogelijkheden. Het betekent ook dat er goede wederzijdse afspraken worden gemaakt over de wensen van de cliënt op het gebied van bijvoorbeeld het zo lang mogelijk voeren van de regie over het eigen leven en de mogelijke gevolgen daarvan voor de cliënt en zijn familie.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners