• zaterdag 2 november 2024
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
24 juli 2018

Tijdens de editie van Parkstad Zorgbeurs 2018 participeert Ambulante Thuiszorg als presenting partner. Onder het motto ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’ bieden zij zorg met passie en is werken en leren bij Ambulante Thuiszorg fijn.

“Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens”.

> Wij bieden zorg met passie
Om ervoor te zorgen dat u zich prettig voelt bij de zorg die u ontvangt, doen wij ons uiterste best de meest geschikte zorgverlener bij u te plaatsen. Wij passen ons aan u aan en niet andersom. De taken die u (tijdelijk) niet meer zelf kunt, nemen wij (gedeeltelijk) van u over. Hierbij respecteren wij uw dagelijkse leefpatroon. Zorgvragen? Bel ons 088-5610855.

> Werken en leren bij ons is fijn
Voor ons staat voorop, dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé. Wij horen graag dat jij een fijne werkdag hebt gehad! Onze recruiter Ankie Bazen beantwoordt graag je vragen. Ze is bereikbaar via 06-18211012 of via e-mail sollicitaties@atzlimburg.nl

> Zien we jullie op de Parkstad Gezondheidsbeurs?
Tijdens de beurs zijn diverse medewerkers hulp in het huishouden, gezinsverzorgenden en verpleegkundigen aanwezig om kennis mee te maken. Daarnaast is onze recruiter aanwezig om samen met jou van gedachten te wisselen over je carrière- en scholingsmogelijkheden bij Ambulante Thuiszorg.

We zien er in elk geval naar uit om jullie te mogen ontmoeten op onze stand.

Tot dan!
Team Ambulante Thuiszorg

Kijk voor meer informatie op: https://www.ambulantethuiszorg-nieuwewebsite.nl/

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners