• zaterdag 2 november 2024
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
4 november 2019

Afgelopen zaterdag op 2 november heeft in het Parkstad Limburg Stadion een vernieuwde editie van Parkstad Gezondheidsbeurs plaats gevonden. Meer dan 100 exposanten van binnen en buiten regio Parkstad hebben bezoekers geïnformeerd over een breed aanbod in diensten en producten met betrekking op de gezondheidsbranche.

Door de organisatie van Parkstad Gezondheidsbeurs is er getracht een uitgebreid aanbod te creëren op het gebied van gezondheid in de breedste zin van het woord. Voor zowel jong als oud was er van alles te zien, te doen en te beleven in het Parkstad Limburg Stadion. Naast grote zorgaanbieders als hoofdpartner MeanderGroep Zuid Limburg, presenting partners Cicero, Sevagram en Ambulante Thuiszorg en partners Q Care Medical Services, Orthopedie Limburg, MiCare Revalidatie en Verpleeghuis Bergweide hebben ook vele kleinere ondernemers, instellingen en verenigingen de weg naar het Parkstad Limburg Stadion gevonden.

Met een uitgebreid programma van testen, metingen, lezingen, demonstraties en workshops werden bezoekers op een laagdrempelige manier in contact gebracht met de bedrijven uit het werkveld. Het doel van de organisatie is dan ook bezoekers te voorzien van informatie over gezondheid in de breedste zin van het woord. Doordat bezoekers zowel gratis parkeren als geen entreegelden hoeven te betalen, kan men volledig gratis de informatie vergaren die voor de bezoeker benodigd is.

‘De naamswijziging van Parkstad Zorgbeurs naar Parkstad Gezondheidsbeurs heeft zijn vruchten afgeworpen’ geeft organisator Rob Opheij aan. ‘Door de naamswijziging en de uitgebreide marketingcampagne hebben we gemerkt dat er niet alleen meer bezoekers zijn gekomen dan afgelopen jaar, maar het bezoekersprofiel ook enigszins verjongd is. We wensen dit de komende jaren dan ook door te trekken’.

De volgende editie van Parkstad Gezondheidsbeurs vindt plaats op de eerste zaterdag van november in 2020.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners