• zaterdag 2 november 2024
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
23 oktober 2019

Ook tijdens Parkstad Gezondheidsbeurs 2019 wordt een uitgebreid en interactief programma geboden aan bezoekers. In samenwerking met deelnemende exposanten worden er diverse programmaonderdelen in de vorm van presentaties, lezingen, workshops, demonstraties, testen en metingen aangeboden. Benieuwd naar wat u kunt verwachten? Lees dan snel verder!

Zaterdag 2 november 2019 vindt een vernieuwde editie van Parkstad Gezondheidsbeurs plaats in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. De beurs staat volledig in het teken van alles dat te maken heeft met zorg en gezondheid. Er nemen circa 100 exposanten van binnen en buiten regio Parkstad deel aan de beurs om bezoekers van informatie te verschaffen over uiteenlopende onderwerpen.

In samenwerking met deze exposanten wordt een aantrekkelijk en interactief programma geboden. Zo vindt men op de eerste verdieping Oost zowel een presentatie- als een demonstratieruimte. In de presentatieruimte op de eerste verdieping worden lezingen verzorgd die gaan over onder andere kwaliteit van leven, de mogelijkheden met betrekking tot het inrichten van medische trajecten, hand- en polsklachten en activiteitenbegeleiding. De demonstratieruimte wordt ingezet om bezoekers middels 25 tot 30 minuten durende demonstraties kennis te laten maken met diverse yoga-mindful- en fitnesstrainingen.

Op de tweede verdieping West wordt ook een presentatieruimte ingericht. Hier worden diverse lezingen verzorgd die onder andere betrekking hebben op de opening van de nieuwe locatie van PlusPunt Medisch Centrum, de luisterlijn, innovatie in de zorg bij MeanderGroep, zorgvolmacht en qigong sensorische therapie. Daarnaast worden ook op diverse stands verschillende testen en metingen geboden. Denk hierbij aan het prikken en testen van bloed, het meten van handkracht, het meten van je lichaamssamenstelling, het proeven van diverse maaltijden of doe een gratis voetencheck.

Samengevat is er op zaterdag 2 november in het Parkstad Limburg Stadion van alles te zien, te doen en te beleven. Reden genoeg om een bezoekje te brengen aan Parkstad Gezondheidsbeurs 2019. Een overzicht van het gehele programma vind je hier.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners