• zaterdag 4 november 2023
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
22 september 2021

Na lang wikken en wegen en het afwegen van de op dat moment geldende maatregelen heeft organisator van Parkstad Gezondheidsbeurs Remcom Events uit Heerlen de moeilijke keuze moeten maken Parkstad Gezondheidsbeurs wederom een jaar te verschuiven. Door de huidige maatregelen denkt de organisatie de beurs niet te kunnen organiseren op de gastvrije en laagdrempelige manier zoals zowel standhouders als bezoekers van de organisatie gewend zijn.

Nadat Parkstad Gezondheidsbeurs in 2020 al niet door kan gaan door de bekende corona-omstandigheden, heeft organisator Remcom de beurs wederom een jaar moeten verschuiven. ‘De vraag naar deelname was dit jaar, net als alle voorgaande jaren, weer ontzettend groot’ geeft beursmanager Rob Opheij aan. Jaarlijks participeren circa zo’n 100 partijen aan de succesvolle beurs. Daarbij wordt er gekeken om een breed aanbod te kunnen bieden aan bezoekers, maar wordt er jaarlijks ook een verloop in aanbod gerealiseerd. De organisatie stelt geen harde eisen voor zorg- en gezondheidsorganisatie of deze geschikt zijn te participeren. Zo nemen zorgorganisaties, die jaarlijks als partner participeren, als MeanderGroep, Sevagram, Cicero, Ambulante Thuiszorg, Verpleeghuis Bergweide en Orthopedie Limburg deel, maar is er ook plaats voor diverse stichtingen en startende ondernemers.

Het verplaatsen van de beurs is voor de organisatie een bittere pil. Door de geldende maatregelen en het onder controle krijgen van het coronavirus heeft de organisatie al een lange periode geen evenementen heeft kunnen organiseren. ‘We zullen op een gegeven moment toch weer moeten starten met evenementen, onze branche is zoals bekend hard geraakt’ geeft eigenaar Remco Mattaar aan. ‘Hoe moeilijk het voor ons ook is, Parkstad Gezondheidsbeurs is een beurs waar we op een laagdrempelige en gastvrije manier zorgbehoevenden in contact brengen met een breed zorgaanbod. Door de geldende maatregelen kunnen we de kwaliteit die men van ons gewend is niet zeker stellen. Daarnaast zijn we ons bewust van wat de afgelopen periode gevraagd heeft van zorgorganisaties en hun personeel. Daarvoor hebben we goed geluisterd naar beweegredenen van met name onze partners. Gelukkig zijn alle deelnemers begripvol en hebben we alle inschrijvingen kunnen vast zetten voor 5 november 2022’.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners