• zaterdag 4 november 2023
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
5 augustus 2020

Op zaterdag 7 november zou dit jaar alweer de 8e editie van de jaarlijks druk bezochte Parkstad Gezondheidsbeurs plaatsvinden in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. De beurs is voor vele organisaties en instellingen van binnen en buiten regio Parkstad dé ideale gelegenheid om bezoekers op een interactieve manier te informeren over een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan zorg & gezondheid. De beurs wordt verplaatst naar zaterdag 6 november 2021.

Ondanks dat de organisatie achter de schermen druk bezig was met de voorbereidingen en het opstellen van maatregelen naar de richtlijnen van de overheid en het RIVM, is er geconcludeerd dat de beurs niet ingericht kan worden zonder in te leveren op de kwaliteit van informatievoorziening. Daarnaast is er twijfel ontstaan of tijdens de beurs het risico van verspreiding van het corona-virus volledig ingeperkt kan worden. Door de huidige situatie heeft de organisatie dan ook helaas moeten besluiten de beurs te verplaatsen naar zaterdag 6 november 2021. De organisatie vindt het geen goed idee om in deze roerige tijd duizenden mensen bij elkaar te laten komen. ‘De gezondheid en veiligheid van zowel standhouders als bezoekers hebben bij ons uiteraard de hoogste prioriteit’ communiceert organisator Remco Mattaar van Remcom uit Heerlen.

Ondanks de huidige situatie was de vraag naar deelname aan de beurs onveranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Er waren zelfs weer zoveel aanvragen dat de beurs ook voor de 8ste keer op rij weer volledig was uitverkocht.  Mede door de huidige ontwikkelingen is ‘gezondheid’ hedendaags dan ook een belangrijker en actueler onderwerp dan ooit.

De ingeschreven partners en deelnemers zullen in 2021 op zaterdag 6 november weer allemaal op de Parkstad Gezondheidsbeurs aanwezig zijn.

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners