• zaterdag 4 november 2023
  • | 10:00 – 16:00 uur
  • Parkstad Limburg Stadion
  • |Gratis entree
1 oktober 2019

Sevagram biedt goede zorg in de regio’s Heerlen en Heuvelland. Samen met 1900 medewerkers en 1100 vrijwilligers bied ze elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgerichte zorg. Oftewel ‘Zorg met Bezieling’.

Sevagram heeft zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum en twee hospices. Verder biedt Sevagram in het Heuvelland mensgerichte zorg bij cliënten thuis, waardoor mensen langer en met behulp van hun eigen netwerk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast verhuurt Sevagram seniorenwoningen in de directe omgeving van haar zorgcentra.

Neem tijdens de Gezondheidsbeurs vooral ook deel aan onze demonstratie in onze Skillsbus die vóór de beurs staat. Onze collega’s staan desgewenst tot uw beschikking met vragen omtrent de laatste levensfase van uw naaste.

Zorg, welzijn en wonen
Ook onze collega’s van het Servicebureau zijn aanwezig, zij kunnen u alles vertellen over zorg, welzijn en wonen bij Sevagram.

Werken bij Sevagram
Onze collega’s Mobiliteit beantwoorden al uw vragen betreft werken bij Sevagram. Ook mensen zonder opleiding en zonder diploma’s op gebied van zorg, zijn van harte welkom.

Buurtschakel
Op de beurs staan twee collega’s van ons platform BuurtSchakel. Dit initiatief is in het leven geroepen om vraag en aanbod van wijkbewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers van zorgcentra, bedrijven, winkeliers en verenigingen bij elkaar te brengen. Zowel off- als online.

Zien we u op zaterdag 2 november? Heeft u nu al vragen voor ons? Neem dan contact op!

T 0900 777 4 777
E klantenservice@sevagram.nl
W www.sevagram.nl

 

Partners

Hoofdpartner

Presenting partners

Partners

Service partners